VILKÅR OGF BETINGELSER 

GENERELT
Du og hotellet aftaler vilkårene for værelsesleje. Navnet på det selskab, der driver hotellet (herefter benævnt "Egn" eller "Hotellet") og med hvilket aftalen indgås, fremgår af bookingbekræftelse. Medmindre der er indgået særlig aftale, gælder følgende regler. Særlige regler gælder for konferencer og gruppebookinger.

 

BOOKING OG BEKRÆFTELSE
En booking er bindende, når den er blevet bekræftet, og du har modtaget en bookingreference. Denne kan gives mundtligt, skriftligt eller via vores bookingsystem. Når du laver en booking, skal du oplyse dit navn, din adresse, e-mailadresse, ankomst- og afrejsetidspunkt samt betalingsmetode. Det er vigtigt, at du oplyser din e-mailadresse, for at du kan modtage din bookingbekræftelse. Værelsesreservationer på Egn kan kun foretages af personer over 18 år. Hvis man booker et værelse til en mindreårig, hæfter man for denne, uanset om man bor på værelset sammen med den mindreårige. Af sikkerhedsmæssige årsager har udelukkende medarbejdere og indtjekkede gæster adgang til vores hotelværelser og andre reserverede områder.

ANKOMST OG AFREJSE

Check In

Gæster kan tjekke ind fra 15:00 til 18:00 lokal tid. Bemærk, at vi har begrænsede åbningstider i receptionen. Såfremt gæster aftaler indtjekning mellem kl. 18.00 og 20.00, inden kl. 15.00 på ankomstdagen, tillægges der ikke noget gebyr. Hvis gæster ønsker indtjekning senere end 20:00 tillægges et gebyr på 250 DKK. I tilfælde af udeblivelse i åbningstiden eller uden forudgående aftale, vil din reservation blive betragtet som annulleret, og der vil blive opkrævet gebyrer i henhold til vores afbestillingspolitikker.

Check Out
Det seneste tidspunkt for check -out er 11:00 (lokal tid) på din afrejsedag. Betal venligst al udestående beløb i vores receptionstid (8:00 til 11:00). Sen udtjekning vil blive opkrævet 250 DKK for den første time og senere end 12:00 vil blive opkrævet for en ekstra overnatning.

Delvis time vil blive opkrævet som en hel time. Inden Check Out, bedes du grundigt at gennemgå værelset for at undgå glemte ejendele.

AFBESTILLING OG UDEBLIVELSE
Medmindre andet er aftalt ved booking, eller der gælder andre bestemmelser for den valgte prissats, kan afbestillinger foretages indtil kl. 12.00 lokal tid dagen før ankomst. Hvis du udebliver uden forudgående afbestilling, eller hvis du afbestiller efter kl. 12.00 lokal tid dagen før ankomst, vil du blive opkrævet betaling for en overnatning. 

ANNULLERINGSBETINGELSER FOR SELSKABER OG EVENTS 

Vores afbestillingsregler er udformet således, at du omkostningsfrit kan annullere arrangementet således:

  • Refundering af  100% indtil 60 dage før dit arrangement

  • Refundering af 50% indtil 30 dage før dit arrangement

  • Refundering af 25% indtil 14 dage før dit arrangement

  • Refundering af 10% indtil 72 timer før dit arrangement

  • Ingen refundering mindre end 72 timer før dit arrangement.

Aflyses/afbestilles en booking, uden myndighederne har stillet krav om dette, kan du til stadighed blive opkrævet det fulde beløb for det planlagte arrangement eller event. Såfremt et ophold, event eller selskab ikke kan gennemføres på grund af grænselukninger eller lukning af regioner i Danmark, vil der ikke blive stillet krav om betaling.

Annullering af et arrangement skal altid ske skriftligt til: egn@egnbb.dk

FORCE MAJEURE  
Forhold og hændelser der ligger udenfor hotellets og/eller gæstens kontrol berettiger til fri annullering.
F.eks. naturkatastrofer, strejke, lock-out, brand, krig, pandemi, leverancesvigt eller andre ekstraordinære hændelser.

TIDLIG AFREJSE OG OPHOLD PÅ UBESTEMT TID
Hvis du har reserveret et værelse i et bestemt tidsrum men forlader hotellet tidligere, kan dette give anledning til prisjusteringer. Kontakt hotellet og informér om din afrejse. Hvis du opholder dig på hotellet i en tidsubegrænset periode og forlænger dit ophold med én overnatning ad gangen, skal du informere hotellet om din afrejse dagen før afrejsen inden kl. 12.00. Ellers vil du blive opkrævet betaling for den fulde pris for opholdet. Hvis hotellet ikke har ledige værelser, skal hotellet informere dig herom senest kl. 12.00 dagen før, du er nødt til at forlade hotellet.

 

HOTELLETS FORPLIGTELSER OG DINE ØNSKER
Hvis hotellet ikke kan tilbyde dig et ledigt værelse som aftalt, er du berettiget til, uden ekstra omkostninger, et tilsvarende eller bedre værelse på hotellet eller på et hotel af tilsvarende standard. Anfør dine ønsker på reservationstidspunktet, så hotellet kan forberede sig på dit ophold. Vores hoteller har røgfri værelser. Hvis en gæst overtræder rygeforbuddet, er hotellet berettiget til at opkræve gæsten for betaling af de deraf følgende omkostninger. Hvis du ønsker at medbringe et kæledyr, skal du oplyse herom på reservationstidspunktet.

 

BETALING
Der forlanges forudgående betaling for visse pristilbud. Se vores prisliste for nærmere information. Det forudbetalte beløb fratrækkes ved slutafregning. Hvis reservationen afbestilles efter afbestillingstidsfristen, er hotellet berettiget til at tilbageholde reservationsgebyr/forudbetaling. Betaling af værelsesregningen skal generelt finde sted ved ankomst til hotellet. Bemærk venligst, at vores svenske hoteller ikke tager imod kontanter. Alle vores hoteller accepterer de mest almindelige kredit- og debetkort. Hotellet er ikke forpligtet til at acceptere kredit- og debetkort, check, vouchers eller udenlandsk valuta, medmindre hotellet selv tilbyder at gøre dette.

OPBEVARING AF VÆRDIER OG BAGAGE SAMT OPBEVARING AF VÆRDIER I VORES BAGAGERUM
Dine værdigenstande kan som regel opbevares i hotellets sikkerhedsboks. Hotellet kan opbevare din bagage i et bagagerum. Efterlad ikke værdigenstande eller bagage uden opsyn i, når du checker ind eller checker ud eller når du spiser morgenmad. Af sikkerhedsmæssige årsager er hotellet ikke forpligtet til at opbevare genstande med stor værdi eller genstande, der kan sætte sikkerheden i fare for vores hotelpersonale eller gæster. Hotellet har ingen fuldstændig ansvarlighed for ejendele, du opbevarer på dit hotelværelse eller i bagagerummet.

 

DIN EGEN SIKKERHED
Orientér dig altid om, hvor der er nødudgange og brandslukkere. 

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER
Egn behandler personoplysninger afgivet af personer, der bruger vores ydelser og produkter. Egn er dataansvarlige for personoplysninger, der vedrører din reservation. Sådan behandling af personoplysninger vil ske i overensstemmelse med Egns Persondatapolitik. Læs venligst vores Persondatapolitik for at forstå hvordan Egn behandler dine personoplysninger med det formål at administrere din reservation, samt dine rettigheder forbundet med sådan behandling.

FORBEHOLD
Der tages forbehold for fejl, udladelser og ændringer i oplysninger om pris, specifikation o. lign. online, i brochurer og øvrigt salgsmateriale. Eventuelle fejl og ændringer kan ikke gøres gældende over for Egn Bed & Breakfast.

Ikrafttrædelsesdato: 01-04-2021