_edited.jpg

Ved Sankt Hans fejrer vi årets længste dag med en Fisk og Skaldyrsbuffet

Sæt kryds i kalenderen 

Torsdag den 23. Juni 2022

kl. 17.30 - 20:30

Ved Sankt Hans fejrer vi årets længste dag og hygger os i bålets skær. Men inden vi skal ned og tænde bålet byder Restaurant Egn på mad.

Nyd en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet fyldt med bl.a. muslinger, jomfruhummere, krabber herudover vil Jesper diske op med lidt innovative retter af havets friske fangst og udvalget af sæsonens grøntsager.

Buffet

Krabbe - Dild - Krumme

Dansk blækprutte - Fennikel - Tomat

Kammusling - Mormor Salat - Ærtecreme

Jomfruhummer - Aspages - Citron

Havtaske - Lomo - Kartofler

Jordbær - Koldskål - Citron Verbena

Kr. 495,00 pr. person

Image by Davide Cantelli
IMG_8433_edited.jpg
Image by Barna Kovács
fiskebuffet.jpg
IMG_7148_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter