top of page
panel_stor.png

Sæsonophold tæt på naturen

Et ophold i hyggelige og idylliske omgivelser, med vægt på den intim og personlig betjening. Med dette ophold får du afslapning i charmerende omgivelser. 

Forårsophold med 2 overnatninger

Forkæl jer selv med en dejlig lang weekend med vores efterårsophold. Når I kommer op på værelset vil der stå ingredienserne til Egn & Tonic stå klar. Lidt senere vil I få et tapasbræt og en dejlig flaske af vin op på værelset eller pakket i en picnic-taske som I kan tage den med ned på stranden eller ud i det blå. Dagen efter vil I få en 4 retters gourmetmiddag serveret i Restaurant Egn. Begge dage står I op til Egns lækre hjemmelavede morgenbuffet med lokale specialiteter.

Bemærk venligst at opholdet kan ikke kombineres med andre tilbud, deals og rabatter. Samtidigt inviterer vi ikke børn under 15 år til at deltage.

Enkeltværelsestillæg på kr. 850,00

Opholdet indeholder:

Check ind torsdag
2 x Overnatninger i delt Standard Queen-size værelse
Egn Gin & Tonic på værelset ved ankomst
Tapasbræt og en vin serveret på værelset
4-retters gourmetmiddag af sæsonens bedste råvarer
Lækker morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter

Pr. nat / person

fra kr.

1998

Juleophold

Er du på jagt efter et hyggeligt ophold op til jul 2023? Så er du havnet det rigtige sted. Vi kan nemlig garantere masser af dansk julestemning, lækker julemad og masser af hjertevarme.

Forkæl jer selv med en dejlig weekend med vores juleophold, hvor I vil blive modtaget med Egns hjemmelavede hvide gløgg og hjemmebagte småkager. Om aftenen serveres en 4 retters gourmetmiddag i Restaurant egn. Stå op dagen efter til Egns lækre hjemmelavede morgenbuffet med lokale specialiteter.

Bemærk venligst at opholdet kan ikke kombineres med andre tilbud, deals og rabatter. Samtidigt inviterer vi ikke børn under 15 år til at deltage.

Enkeltværelsestillæg på kr. 850,00

Opholdet indeholder:

Check ind fredag eller lørdag
1 x Overnatning i delt Gæsteværelse
Gløgg & Julekager ved ankomst
4 retters middag i Restaurant Egn
Lækker hjemmelavet morgenbuffet i Restaurant Egn

Pr. nat / person

fra kr.

1250

Bed & Breakfast Ophold

Sov rigtigt godt og nyd en lækker hjemmelavet morgenbuffet med lokale specialiteter

Opholdet indeholder:

1 x Overnatning i delt Gæsteværelse
Lækker hjemmelavet morgenbuffet i Restaurant Egn

Pr. nat / person

fra kr.

525

Allergier og diætkrav

Vi serverer én forudsat menu.

Alle diæter og/eller allergier bedes venligst meldes til vores mail: restaurant@egnbb.dk senest 48 timer før jeres besøg, da vil ellers ikke kan garantere at kunne servere jer.

Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder en særlig børnemenu.

Vi kan imødekomme de følgende allergier og diæter:

Gluten allergi og cøliaki

Skaldyr allergi

Pescetar

Vegetar

Allergi for nødder 

BEMÆRK VENLIGST! Der kan være spor af nødder i restauranten

Vi kan ikke imødekomme de følgende allergier og diæter:​

Allergi for mælkeprotein

Laktose allergi

Æggeallergi

Veganere

IMG_7148_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

bottom of page