top of page

Ophold på Egn Bed & Breakfast

Ophold i fred og ro

– og forkælelse 

Ingen af værelserne er ens, men indrettet forskelligt med hver sin charme. I værelserne på B&B er interiøret holdt i smagfuld enkel stil med et strejf af humor.

 

De to små hyggelige Gamping Pods i den vilde have, er simple living uden at gå på kompromis.

De har dog alle det tilfælles, at de giver dig mulighed for at stresse helt af og bare nyde freden og roen.

Morgenmad serveres mellem kl. 08:00 - 10:00 og  er inkluderet i værelsesprisen.

IMG_2079-Edit.jpg
DSC00063.jpeg

Klintekongen

Klintekongen er et charmerende og lyst gæsteværelse som byder på en udgang til en lille terrasse og udsigt til  haven. Gæsteværelset er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er i romantisk stil med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter.

Keldbylille

Keldbylille er et stort lyst gæsteværelse til den store familie som byder på plads til 6 gæster, her er udgang til en lille terrasse og udsigt til  haven. Gæsteværelset er indrettet med en king-size seng og 4 alkove køjesenge med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er med bruseniche, håndvask og håndklæder samt luksus badeprodukter. Hvis flere end 2 (to) voksne reserverer et familieværelse, betales et gebyr fra Dkr. 450 pr. voksen pr. nat.

Nyord

Nyord er et dejligt gæsteværelse som byder på en udgang til en lille terrasse og udsigt til  haven. Gæsteværelset det ligger i stueetagen, er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. Nyord er tilgængeligt for handicappede.

Pollerup

Pollerup er et roligt gæsteværelse som byder på en udgang til en lille lukket have. Gæsteværelset ligger i stueetagen, er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. 

Nordet

Nordet er et lille fint gæsteværelse, vores midste værelse i hovedbygningen. Værelset ligger på  øverste etage, og er indrettet med en queen size seng med kvalitetslinned samt kommode.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. 

Fanefjord

Fanefjord er et lille fint gæsteværelse som ligger på  øverste etage, og er indrettet med en queen-size seng med kvalitetslinned samt kommode.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. 

Hårbølle

Hårbølle er et herligt gæsteværelse som ligger på  øverste etage, og er indrettet med en queen-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. 

Askeby

Askeby er et stort og lyst gæsteværelse som byder på en dejligt udsigt til haven og det omkringliggende område. Gæsteværelset, som er placeret på vores øverste etage, er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter.

Stege

Stege er et dejligt og lyst gæsteværelse som er placeret på vores øverste etage, er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter. På forespørgsel kan en alternativ sengekonfiguration af 2 enkeltsenge opsættes.

12 

Garden

Wi-Fi

Nespresso

Towels

Bath prod.

Breakfast

Max. 2

Shower

No

Kelbylille_3.jpg
IMG_6480.jpeg

19

Max. 6

Wi-Fi

No

Towels

Breakfast

Shower

Garden

Nespresso

Bath prod.

17

Garden

Wi-Fi

Accessible

Towels

Bath prod.

Breakfast

Max. 2

Shower

No

IMG_6969.jpg
IMG_6498.jpeg
room5_new.png

17

Garden

Wi-Fi

Bath prod.

Towels

Max. 2

Breakfast

No

Shower

10

Bath prod.

Wi-Fi

Max. 2

Towels

No

Breakfast

Shower

Værelse6_Fanefjord_2.jpg
Værelse7_Haarboelle_3.jpg
IMG_2013-Edit.jpg

10

Bath prod.

Wi-Fi

Max. 2

Towels

No

Breakfast

Shower

12

Bath prod.

Wi-Fi

Max. 2

Towels

No

Breakfast

Shower

18

View

Wi-Fi

Nespresso

Towels

Bath prod.

Breakfast

Max. 2

Shower

No

Stege_3.jpg

14

View

Wi-Fi

Nespresso

Towels

Bath prod.

Breakfast

Max. 2

Shower

No

Rooms

Under jeres ophold

camoeno-moen-skilt-750x480.jpg
Aktiviteter

Der er en lang række aktiviteter at nyde i det lokale område - golf, fiskeri, mountainbike, ridning og selvfølgelig smukke gåture over Møn, så uanset om du bliver på forretningsrejse eller har en kort pause, så vi sigter mod at gøre dit ophold med os afslappende og mindeværdig.

DSC_0410 (1).JPG
Restaurant Egn

I Restaurant Egn er det sæsonens lokale grøntsager foruden de mange urter fra vores urtehave, der er de bærende elementer i  køkkenet. Hertil kommer det bedste kød, fisk og skaldyr, vi kan finde på Møn og i Danmark. Retterne er kreeret med en legesyg blanding af moderne teknikker og fransk elegance.

IMG_6498.jpeg
Værelser

Ingen af værelserne er ens, men indrettet forskelligt med hver sin sjæl og charme.

bottom of page