top of page

Ophold på Egn Bed & Breakfast

Ophold i fred og ro

– og forkælelse 

Ingen af værelserne er ens, men indrettet forskelligt med hver sin charme. I værelserne på B&B er interiøret holdt i smagfuld enkel stil med et strejf af humor.

 

De to små hyggelige Gamping Pods i den vilde have, er simple living uden at gå på kompromis.

De har dog alle det tilfælles, at de giver dig mulighed for at stresse helt af og bare nyde freden og roen.

Morgenmad serveres mellem kl. 08:00 - 10:00 og  er inkluderet i værelsesprisen.

IMG_2079-Edit.jpg
DSC00063.jpeg

Klintekongen

Klintekongen er et charmerende og lyst gæsteværelse som byder på en udgang til en lille terrasse og udsigt til  haven. Gæsteværelset er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er i romantisk stil med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter.

Keldbylille

Keldbylille er et stort lyst gæsteværelse til den store familie som byder på plads til 6 gæster, her er udgang til en lille terrasse og udsigt til  haven. Gæsteværelset er indrettet med en king-size seng og 4 alkove køjesenge med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er med bruseniche, håndvask og håndklæder samt luksus badeprodukter. 

Nyord

Nyord er et dejligt gæsteværelse som byder på en udgang til en lille terrasse og udsigt til  haven. Gæsteværelset er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er i romantisk stil med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter. Nyord er tilgængeligt for handicappede.

Pollerup

Pollerup er et roligt gæsteværelse som byder på en udgang til en lille lukket have. Gæsteværelset er indrettet med en dobbeltseng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter.

Nordet

Nordet er et lille fint gæsteværelse, vores midste værelse i hovedbygningen. Værelset ligger på  øverste etage, og er indrettet med en queen size seng med kvalitetslinned samt kommode.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. 

Fanefjord

Fanefjord er et lille fint gæsteværelse som ligger på  øverste etage, og er indrettet med en queen-size seng med kvalitetslinned samt kommode.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. 

Hårbølle

Hårbølle er et herligt gæsteværelse som ligger på  øverste etage, og er indrettet med en queen-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab.  Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder. 

Askeby

Askeby er et stort og lyst gæsteværelse som byder på en dejligt udsigt til haven og det omkringliggende område. Gæsteværelset, som er placeret på vores øverste etage, er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter.

Stege

Stege er et dejligt og lyst gæsteværelse som er placeret på vores øverste etage, er indrettet med en king-size seng med kvalitetslinned samt garderobeskab og Nespresso kaffemaskine. Badeværelset er med bruseniche og håndvask med håndklæder samt luksus badeprodukter. På forespørgsel kan en alternativ sengekonfiguration af 2 enkeltsenge opsættes.

12 

Nespresso

Wi-Fi

Bath prod.

Towels

Max. 2

Breakfast

No

Shower

180x200

Garden

Kelbylille_3.jpg
IMG_6480.jpeg

19

Bath prod.

Wi-Fi

Max. 6

Towels

No

Breakfast

180x200

Shower

80x200

Garden

Nespresso

17

Accessible

Wi-Fi

Bath prod.

Towels

Nespresso

Breakfast

Max. 2

Shower

No

Garden

180x200

IMG_6969.jpg
IMG_6498.jpeg
Nordet_NY

17

Bath prod.

Wi-Fi

Nespresso

Towels

Max. 2

Breakfast

No

Shower

160x200

Garden

10

Bath prod.

Wi-Fi

Max. 2

Towels

No

Breakfast

145x200

Shower

Værelse6_Fanefjord_2.jpg
Værelse7_Haarboelle_3.jpg
IMG_2013-Edit.jpg

10

Bath prod.

Wi-Fi

Max. 2

Towels

No

Breakfast

160x200

Shower

12

Bath prod.

Wi-Fi

Max. 2

Towels

No

Breakfast

160x200

Shower

18

Nespresso

Wi-Fi

Bath prod.

Towels

Max. 2

Breakfast

No

Shower

180x200

View

Stege_3.jpg

14

Nespresso

Wi-Fi

Bath prod.

Towels

Max. 2

Breakfast

No

Shower

No

View

180x200

Rooms

Under jeres ophold

camoeno-moen-skilt-750x480.jpg
Aktiviteter

Der er en lang række aktiviteter at nyde i det lokale område - golf, fiskeri, mountainbike, ridning og selvfølgelig smukke gåture over Møn, så uanset om du bliver på forretningsrejse eller har en kort pause, så vi sigter mod at gøre dit ophold med os afslappende og mindeværdig.

DSC_0410 (1).JPG
Restaurant Egn

I Restaurant Egn er det sæsonens lokale grøntsager foruden de mange urter fra vores urtehave, der er de bærende elementer i  køkkenet. Hertil kommer det bedste kød, fisk og skaldyr, vi kan finde på Møn og i Danmark. Retterne er kreeret med en legesyg blanding af moderne teknikker og fransk elegance.

IMG_6498.jpeg
Værelser

Ingen af værelserne er ens, men indrettet forskelligt med hver sin sjæl og charme.

bottom of page