
En hyldest til vores Egn - lokale landmænd og producenter
Hos Restaurant Egn er vi dedikerede til at bruge lokale og årstidens råvarer, når det er muligt. Retterne er inspireret af det nordiske og franske køkken.
Jesper skaber, med en legende blanding af moderne teknikker og fransk elegance, retter med fokus på velsmag. Vi satser på at være blandt Møns bedste restauranter.

Middagen er én fastsat menu, som vil bestå af de bedste råvarer vi kan finde. Skaldyr, fisk, masser af grøntsager, kød og sødt til sidst. Hertil kan anbefales en vinmenu, der er sammensat og tilpasset til menuen.
Vi anbefaler at børn under 12 år ikke deltager i middagen og tilbyder ikke en særlig børnemenu eller en á la carte menu.
Bordreservering er nødvendigt.
Allergier og diætkrav
Vi serverer én forudsat menu og tilbyder ikke a-la carte menu.
Alle diæter og/eller allergier bedes venligst meldes til vores mail: restaurant@egnbb.dk senest 48 timer før jeres besøg, da vil ellers ikke kan garantere at kunne servere jer.
Vi kan ikke imødekomme de følgende allergier og diæter:
Allergi for mælkeprotein
Laktose allergi
Æggeallergi
Veganere
Vi kan imødekomme de følgende allergier og diæter:
Gluten allergi og cøliaki
Skaldyr allergi
Pescetar
Vegetar
Allergi for nødder
BEMÆRK VENLIGST! Der kan være spor af nødder i restauranten
Reservationer
Aflysninger
Skulle du annullere din reservation, sætter vi pris på dette 48 timer i forvejen til vores mail: restaurant@egnbb.dk
Børnepolitik
Bemærk venligst, at Restaurant Egn er en gourmet restaurant. Derfor opfordrer vi ikke børn under 12 år til at deltage.
Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder en særlig børnemenu.
Ingen BYO (medbring dit eget)
Desværre tillader vi ikke kunder at medbringe deres egen mad og drikkevarer.