Cykelleje hos Egn

Oplev Møn fra en cykel

Der er gode muligheder for at komme rundt på Møn på cykel. Det er om muligt en af de bedste måder at se vores smukke natur på.

Har du ikke selv mulighed for, at tage din cykel med, så er der god mulighed for at leje en her hos Egn Bed & Breakfast.

  • From 8 am to 6 pm same day

    130 danske kroner
  • From 8 am til 6 pm next day

    248 danske kroner
  • From 8 am to 6 pm on day 7

    820 danske kroner
IMG_7178_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

IMG_7662_edited.jpg
Brødudsalget på Egn

I 2022 sælger vi igen vores hjemmebagte boller og rugbrød - smørbagte croissanter og vores lækre tebirkes til de morgenfriske gæster.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Gavekort_billede1_edited.jpg
Giv et gavekort

Giv et gavekort til en skøn oplevelse på Egn Bed & Breakfast til et menneske, du holder af.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter