Kom og oplev en musikaften på Egn musik og tapas

Sæt kryds i kalenderen 

Torsdag den 14. Juli 2022

kl. 18.30 - 22:00

Andy Goggin skriver sammen med hans trio Trinity stærke, melodier og med sin karismatiske vokal er han et naturligt midtpunkt i sin trio.

 

Musikken trækker tråde fra både country, folk, rock, soul og endog klassisk musik. Klangbillederne leger med folk harmonik og en atmosfærisk lyd.

Kom glad til en skøn aften med livemusik og lækker tapas for kun 300 kr. pr. person.

 

 

Andy Goggin er en sanger og sangskriver, hvis arbejde har ført ham på tværs af kontinenter og ind i de bedste pubber i nabolaget. Han blev født i 1957 over en fish'n'-chipbutik i London og voksede derefter op i bomuldsmøllebyen Darwen mellem Liverpool og Manchester, England.

Som ung musiker udviklede han sine musikalske færdigheder ved at spille arbejderklubberne i det nordlige England. Han spillede de samme scener som musikalske giganter, herunder: The Hollies, The Swinging Blue Jeans, The Tremeloes og endda The Beatles. Efter at have turneret i Europa med flere bands, landede han i Danmark under 1980’ernes indierockscene. Fra da af var det hjemme.

Image by Luana Azevedo
IMG_6765.jpeg
Any_edited_edited.jpg
tapas på Egn.jpg
IMG_7148_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter