top of page
Book of Chords

Kom og oplev en musikaften på Egn musik og tapas

Sæt kryds i kalenderen 

Torsdag den 21. Juli 2022

kl. 18.00 - 22:00

Aimee Bobruk er en uafhængig musiker, sangskriver og topliner baseret i Austin, TX og København, Danmark.

 

Dette har brug for nogle polkaprikker, og det har brug for en bred blå streg...

"Helt ærligt, jeg har læst mange forfærdeligt overfladiske bios med tomme sætninger som 'hun er en kraft at regne med', som efterlader mig at føle mig offer for en dårlig salgsplan."

Så Bobruk, en Huntsville Texan indfødt og Austin-baseret sangskriver, overlader opgaven med at skrive sin biografi til en dansker, der ikke rigtig taler sproget. At hendes løsning på at undgå musikklichéer var at ansætte en med en rusten beherskelse af det engelske sprog er også værd at nævne, fordi det kaster lys over hendes egen – meget utraditionelle – tilgang til at skrive musik.

Sammen med Aimee's musik kan I nyde en hyggelig aften med Jespers bud på et tapas bord, fyldt med de bedste lokale råvarer.

Image by Luana Azevedo
fiskebuffet.jpg
AimeeBobruk_Bio_Photo.jpg
tapas på Egn.jpg

Kr. 495,00 pr. person

IMG_7148_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

bottom of page