top of page
bb-væg.png

Nyd en dejlig Mini-ferie på Møn

Et ophold i hyggelige og idylliske omgivelser, med vægt på den intim og personlig betjening. Omdrejningspunktet for dette ophold er en gastronomisk oplevelse i vores restaurant Egn, hvor en 4-retters menu introducerer jer for al det bedste fra vores lokalområde og Danmark. Med dette ophold får du en kulinarisk oplevelse og afslapning i charmerende omgivelser. 

Mini-ferie med en overnatning

Forkæl jer selv med en dejlig weekend med vores mini-ferie, hvor I får en 4 retters gourmetmiddag serveret i Restaurant Egn. Dagen efter står I op til Egns lækre hjemmelavede morgenbuffet med lokale specialiteter.

Bemærk venligst at opholdet kan ikke kombineres med andre tilbud, deals og rabatter. Samtidigt inviterer vi ikke børn under 15 år til at deltage.

Enkeltværelsestillæg på kr. 850,00

Opholdet indeholder:

Check ind fredag eller lørdag
1 x Overnatning i delt Standard Queen-size værelse
4 retters middag i Restaurant Egn - kokkens valg
Lækker hjemmelavet morgenbuffet i Restaurant Egn

Pr. nat / person

fra kr.

1175

Mini-ferie med 2 overnatninger

Forkæl jer selv med en dejlig lang weekend med vores mini-ferie, hvor I på første dag vil få et tapasbræt og en dejlig flaske vin op på værelset eller pakket i en picnic-taske som I kan tage den med ned på stranden eller ud i det blå. Dagen efter vil I få en 4 retters gourmetmiddag serveret i Restaurant Egn. Begge dage står I op til Egns lækre hjemmelavede morgenbuffet med lokale specialiteter.

Bemærk venligst at opholdet kan ikke kombineres med andre tilbud, deals og rabatter. Samtidigt inviterer vi ikke børn under 15 år til at deltage.

Enkeltværelsestillæg på kr. 850,00

Opholdet indeholder:

Check ind torsdag
2 x Overnatninger i delt Standard Queen-size værelse
Tapasbræt med en flaske vin
4 retters middag i Restaurant Egn
Lækker hjemmelavet morgenbuffet i Restaurant Egn hver morgen

Pr. nat / person

fra kr.

1898

Romantisk Ophold med 2 overnatninger

Nyd en hyggelig og velsmagende weekend på Møn sammen med en du holder af. Stå op til vores lækre hjemmelavede morgenbuffet med lokale specialiteter.

Bemærk venligst at opholdet kan ikke kombineres med andre tilbud, deals og rabatter. Samtidigt inviterer vi ikke børn under 15 år til at deltage.

Enkeltværelsestillæg på kr. 850,00

Opholdet indeholder:

Check ind torsdag eller fredag
2 x Overnatninger i delt Comfort dobbeltværelse
Tapasbræt og en flaske bobler serveret på værelset
4-retters gourmetmiddag af sæsonens bedste råvarer
Aftenkaffe og sødt efter middagen
Lækker morgenbuffet med hjemmelavede specialiteter

Pr. nat / person

fra kr.

2250

Allergier og diætkrav

Vi serverer én forudsat menu.

Alle diæter og/eller allergier bedes venligst meldes til vores mail: restaurant@egnbb.dk senest 48 timer før jeres besøg, da vil ellers ikke kan garantere at kunne servere jer.

Bemærk venligst, at vi ikke tilbyder en særlig børnemenu.

Vi kan imødekomme de følgende allergier og diæter:

Gluten allergi og cøliaki

Skaldyr allergi

Pescetar

Vegetar

Allergi for nødder 

BEMÆRK VENLIGST! Der kan være spor af nødder i restauranten

Vi kan ikke imødekomme de følgende allergier og diæter:​

Allergi for mælkeprotein

Laktose allergi

Æggeallergi

Veganere

IMG_7148_Original.HEIC
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

bottom of page