top of page

Håndklæder og sengelinned

Skift af sengetøj eller håndklæder?

Som du sikkert ved, er vi meget fokuserede på bæredygtighed - og vi er lige så fokuserede på at give dig den allerbedste oplevelse, mens du er her! Med begge disse mål i tankerne har vi besluttet at implementere en ny tilgang til skift af sengetøj og håndklæder, derfor er vores standard at skifte sengelinned og håndklæder hver tredje dag under dit ophold og igen ved udtjekning.

Samtidigt er vi meget bevidste om at behov og smag er forskellige - vi ønsker, at du får opfyldt dine præferencer og føler dig så godt tilpas som muligt, mens du er under vores tag. Så når og hvis du ønsker at få skiftet dit sengetøj eller dine håndklæder før, gør vi det med glæde. Lad blot personalet i receptionen vide, hvornår du vil have dem skiftet, inden du forlader værelset om morgenen, så klarer vi det samme dag.

 

Sov godt og hav et dejligt ophold.

Tak for dine overvejelser

Stege_3.jpg
Image by Maite Oñate
The Earth and I_edited.jpg
Image by Taisiia Shestopal
krug.jpg
Gourmet

Det er ikke mange restauranter, der ligger midt i et af Danmarks bedste spisekamre. Det gør vores, og det kan smages – Egn byder på en dejlig kulinariske oplevelse – enkel og uformel gourmetmad med fokus på lokale råvarer.

Hiking
Camønoen - 10 fantastiske etaper

Camønoen byder på flere unikke naturoplevelser på sin vej. Have-etapen går lige forbi Egns hoveddør, nemmere kan det ikke blive.  

My Favorite Song
Det sker på Møn

Møns mange ildsjæle har altid gang i projekter, events eller andre spændende arrangementer et sted på øen. Se de kommende begivenheder her.

Darksky-moen1-750x480.jpeg
Dark Skies

På Møn og Nyord kan du opleve "Dark Sky" - en enestående nattehimmel beskyttet mod lokal lysforurening, hvor millioner af stjerner blinker og giver dig det klareste udsyn til stjernehimlen. 

Couple in Nature
UNESCO Biosfære

Møn og de omkringliggende øer; Farø, Bogø og Nyord samt det vand der samler øerne blev i 2017 udnævnt til Danmarks første biosfæreområde af UNESCO. Møn og de omkring liggende øer er et helt særligt sted, hvor der findes helt enestående natur.

moensklint_750x480.jpg
Storslået natur

Store naturoplevelser venter, når du kommer til Møn. Med Møns Klint, Nyord og Dark Sky Park, som de absolutte topattraktioner kan den mønske natur imponere hele familien. Her er både plads til at nyde roen og til at give den gas med vilde outdoor aktiviteter

bottom of page