Ophold

Oplevelsen på Egn Bed & Breakfast byder ud over afslapning, gourmetmad og smuk natur også på en kulturoplevelse midt i unik natur og et stykke levende Danmarkshistorie.

 

Du er velkommen til at sammensætte dit ophold på Egn Bed & Breakfast helt efter dine egne ønsker.

Med vores ambiente og hyggelige indretning ønsker vi at skabe en helt speciel hjemlig atmosfære, en intimitet og en tidslomme for gæsten på hotellet, så der opleves sjælefred.

 

Her er tid til forkælelse i restauranten, til badning og dejlige spadsereture. Området byder på frisk havluft, bølgeskvulp,  fantastisk natur og kun 300 meter til en af Møns bedste strande, kan man nyde en morgendukket.

Vores mål er at give vore gæster et sted, hvor man kan slappe af og nyde, om du bor her i en kort weekend, en særlig lejlighed eller på forretningsrejse, er du sikret en varm velkomst fra Jesper og Julie.

Under jeres ophold

camoeno-moen-skilt-750x480.jpg
Aktiviteter

Der er en lang række aktiviteter at nyde i det lokale område - golf, fiskeri, mountainbike, ridning og selvfølgelig smukke gåture over Møn, så uanset om du bliver på forretningsrejse eller har en kort pause, så vi sigter mod at gøre dit ophold med os afslappende og mindeværdig.

DSC_0410 (1).JPG
Restaurant Egn

I Restaurant Egn er det sæsonens lokale grøntsager foruden de mange urter fra vores urtehave, der er de bærende elementer i  køkkenet. Hertil kommer det bedste kød, fisk og skaldyr, vi kan finde på Møn og i Danmark. Retterne er kreeret med en legesyg blanding af moderne teknikker og fransk elegance.

IMG_6498.jpeg
Værelser

Ingen af værelserne er ens, men indrettet forskelligt med hver sin sjæl og charme.